Thuis trainen

Je wilt beginnen met neurofeedbacktrainingen maar je hebt geen tijd om 1 of 2 keer per week naar de praktijk te komen? Dan heeft Therapie Dordrecht nu de juiste oplossing voor je.

Therapie Dordrecht heeft de beschikking over de NeurOptimal® Personal! Dit systeem is speciaal ontwikkeld om jezelf of meerdere leden van je gezin thuis te kunnen trainen. Je kunt daardoor de sessies thuis op de door jouw gewenste momenten uitvoeren, wat je en tijd en geld bespaart. Mijn ervaring is dat het gebruik van het Neurofeedback systeem door meerdere gezinsleden, als bijzonder effectief wordt beschouwd en doorwerkt binnen het hele gezin.

Na een intakegesprek, uitgebreide instructie en sessie in de praktijk neem je het NeurOptimal® Neurofeedback systeem mee naar huis en kun je aan de slag.

Daarbij heb je de mogelijkheid om telefonisch en/of via email contact te hebben over het verloop. Heb je interesse en wil je meer weten over de voorwaarden? Neem dan contact met mij op.

Kosten
Bruikleen per 4 weken, inclusief gebruik van 10 sessies, bedraagt € 450,-
De prijs voor 6 weken inclusief 15 sessies bedraagt € 625,-
Extra sessies in de genoemde perioden kosten € 40,- per sessie.

Ongelimiteerd trainen voor een vast bedrag per bruikleenperiode met een NeurOptimal Professional® is nu nog niet mogelijk bij Therapie Dordrecht.