Relatietherapie Dordrecht – Suzanne Verbraak

Maken jullie vaak ruzie? Zijn er bepaalde onderwerpen waar jullie samen maar niet uitkomen? Of ben je niet blij zoals het seksueel loopt tussen jullie? Het kan heel goed dat jullie nu op een punt zijn dat het allemaal niet meer vanzelf loopt. Zelfs de beste relaties kunnen soms op dit punt belanden.

De oorzaak hiervan kan in elke relatie weer compleet anders zijn: het vertrouwen kan een deuk hebben opgelopen, soms is er iemand anders in beeld, soms is de passie afgenomen, maar ik zie ook partners bij mij in de praktijk die bijna iedere dag ruzie maken. Op dit soort momenten kan een blik van buitenaf helpen om door te kunnen met je partner.

Werk aan je liefdesrelatie

Ik bied relatietherapie aan waarbij we de partners op een vrije en open manier de belangrijkste problemen tussen hen oplossen. Daarnaast leer je hoe je bepaalde conflicten buiten de deur kunt houden en hoe je op een goede, niet schadelijke manier ruzie kunt maken. Jullie zullen alle ingrediënten voor een stabiele en positieve liefdesrelatie meekrijgen bij Relatietherapie Dordrecht, zodat jullie de relatie weer een heel nieuw leven kunnen inblazen.

Belangrijk is om te onthouden dat het nooit te laat is om iets te verbeteren. Zolang jij en je partner bereid zijn om ruzies op te lossen en om energie te steken in jullie relatie dan valt er een hoop te bereiken.

Hoe ziet bij mij relatietherapie er uit?

We onderzoeken samen de geschiedenis van de relatie en van beide partners afzonderlijk. Zo krijgen we inzicht in het verloop van de relatieproblemen en welke individuele factoren hier een rol in gespeeld kunnen hebben.

We bespreken de problemen tussen jullie en kijken samen naar welke gerelateerd zijn aan de relatieproblemen.

Ik ga jullie leren hoe jullie beter met elkaar kunnen communiceren. Maar ook hoe jullie ‘veilig’ ruzie kunnen gaan maken.

Neem contact met mij op
Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt over relatietherapie. Het maakt mij niet uit wat jullie vraag precies is, ik help jullie graag weer op weg.