Suzanne Verbraak

Ik ben opgeleid tot psychosociaal therapeut en heb daarnaast diverse andere opleidingen en bijscholingen gevolgd waardoor ik veel kennis heb opgedaan en ik beschik over een breed scala aan in te zetten mogelijkheden om je te helpen. Sinds 2009 heb ik mijn eigen praktijk. Waar ik met veel plezier mensen mag begeleiden en helpen beter in balans te komen, beter in hun kracht te komen en meer van het leven te kunnen genieten.

Zoals de meeste mensen, heb ik gedurende mijn leven veel meegemaakt. Belangrijke live-events, moeilijke periodes, lastige keuzes. Deze hebben mij mede gevormd tot wie ik nu ben. En dit proces gaat natuurlijk door.
Ik vind het mooi om te zien dat mijn ervaringen en keuzes mij hebben gebracht naar waar ik nu ben en wat ik in het dagelijks leven doe. Werken met mensen en hen begeleiden, waardoor zij meer van het leven kunnen genieten en gelukkiger kunnen zijn.

Met een niet aflatende passie en blijvende belangstelling luister ik naar je verhaal en help ik je op weg.

Ik ben ervan overtuigd dat het welzijn van een mens te maken heeft met vele aspecten. Je kan zeggen dat ik een holistische visie heb. Er zijn vele ingangen om naar een probleem te kijken, of liever gezegd om met oplossingen naar een verbetering van de situatie toe te werken. Ik ben ervan overtuigd dat je als mens uit vele facetten bestaat. Je hebt een lichaam, een brein, een geest, een sociale context. Je lichaam is een fabriek waar enorm veel processen op elkaar inspelen. En alles heeft invloed op alles. Je voeding en levensstijl hebben invloed op je lichaamshuishouding. Wat je meemaakt in je leven ook. Hoe je omgaat met de uitdagingen in je leven hangt weer samen met je (hormoon)huishouding, je balans in je neurotransmitters, en natuurlijk ook hoe je bent opgegroeid, wat je hebt geleerd van je ouders, wat je karakter is, je coping.

Al jaren geleden kwam ik in aanraking met Neurofeedback. Toen mijn kinderen klein waren en tegen wat dingen aanliepen hebben ze bij een andere praktijk neurofeedback gekregen. De resultaten waren zo goed, dat ik ben gaan onderzoeken om dit ook in mijn praktijk aan te bieden. Intussen heb ik jarenlange ervaring met cliënten die profijt hebben gehad van de neurofeedbacktraining.

Wil je meer weten over wat ik precies voor jou kan betekenen? Aarzel niet langer, bel mij en neem contact met mij op.